ДОБРО ДОШЛИ НА САЈТ РАДОЈЕВИЋ МАРКА!!! ПРЕУЗМИТЕ ПРОГРАМЕ, ИГРИЦЕ... ЧИТАЧ МИСЛИ... ВРЕМЕ...Добар дан

Сунце од:
06:57 до 16:04
Свитање: 06:24
Сумрак до: 16:37

Почетна| Windows| Symbian| Игрице| Време| Читач Мисли| O Мени


:::Преузмите Србски Softver и превод на србски и српски::: Радојевић Марко

Програми са преводом других аутора

Упутство за преузимање са Rapidshare-a<<< Предходна страница


Бесплатни (Freeware) Програми

Quintessential Player в5.0 (3.27 MБ)
Много бржи и напреднији програм од Winampa. Србски Латинични превод урадио proROCK. Додатне информације о програму можете наћи на адреси www.quinnware.com


OpenOffice в3.2.1 (ћирилични) (146.95 MБ)
OpenOffice в3.2.1 (Латинични) (131.87 MБ)
Бесплатна замена за Мicrosoftov Office на Србском Језику. Србски превод финансирало Министарства за телекомуникације и информатичко друштво. Додатне информације о програму можете наћи на адреси www.openoffice.org


FairUse в2.8 (7.83 MБ)
Програм за бесплатно конвертовање из DVD у DivX формат. Србски превод урадио Ozzii. Додатне информације о програму можете наћи на адресиwww.fairusewizard.com.


Free Commander в0.8 (2.36 MБ)
Бесплатан фајл менаџер. Србски латиницни превод урадио Владица Тодоровић, а Ћирилични превод програма Иван Старчевић.. Додатне информације о програму можете наћи на адреси www.freecommander.com.


Online Net-FM Radio (1.37 MБ)
Програм за слушање радио станица на интернету. Додатне информације о програму можете наћи на адреси
www.univerzalsoft.com.


7-Zip (918 КБ)
Програм за сажимање и распакивање датотека. Превод урадио Лазар. Додатне информације о програму можете наћи на адреси
www.7-zip.org.


Горски Вијенац (2.87 MБ)
Друго електронско издање Горског Вијенца са објашњењима и рјечником. Додатне информације о програму можете наћи на адреси:
www.exlibris.users.t-com.me.

Мicrosoftovi програми за Windows Xp

Србски (Латинични) Windows XP sp2 (5.68 MБ)
Србски (латинични) Превод за Систем Windows Xp Сп2. Додатне информације о програму можете наћи на адреси
www.microsoft.com


Србски (Ћирилични) Windows XP sp2 (5.74 MБ)
Србски (ћирилични) Превод за Систем Windows Xp Сп2. Додатне информације о програму можете наћи на адреси
www.microsoft.com


Србски (Ћирилични) Windows Vista (2.67 MБ)
Србски (ћирилични) Превод за Систем Windows Vista. Додатне информације о програму можете наћи на адреси
www.microsoft.com

Пробни (Sherware) Програми

Ad-Aware 2009 (35.76 MБ)
Познати програм за чишћење рачунара од spyware-a и adware-a, или ти штетних програма и датотека убачених са интернета! Србски латинични превод урадио Катић Светислав. Додатне информације о програму можете наћи на адреси
www.lavasoft.com.


X Video Converter в3.1 (15.80 MБ)
Комплетна солуција за конвертовање свих врста аудио и видео фајлова! Србски латинични превод урадио Катић Светислав. Додатне информације о програму можете наћи на адреси
www.xilisoft.com.


Advanced WindowsCare в3 (6.22 MБ)
Скуп алата за одржавање система и исправљање грешака у Wиндоwсу. Значајно убрзава рад рачунара. Србски латинични превод урадио Катић Светислав. Додатне информације о програму можете наћи на адреси
www.iobit.com.


ConvertXtoDVD в3 (16.83 MБ)
Програм који прави и нарезује ДВД са менијем од готово свих врста видео фајлова. Може чак и да уграђује и титлове са фонтовима и бојама по избору! Србски латинични превод урадио Катић Светислав, a ћирилични пpeвод урадио Оzzii. Додатне информације о програму можете наћи на адреси
www.vso-software.fr.


BSPlayer v. 2.51 free (8.94 MБ)
Један од најпопуларнијих видео плејера у свету. Постоји frее и Про верзија. Превод је исти за обе. Србски латинични превод урадио Катић Светислав, a ћирилични пpeвод урадио Стеван Костић. Додатне информације о програму можете наћи на адреси
www.bsplayer.org.


FLY 2000 TV 2.38 (1.32 MБ)
Програм за рад са ТВ картицама са Philips интегрисаним колима, али подржава рад и са картицама са WDM драјверима. Подржава ТВ, ФМ радио и телетекст. Србски латинични превод урадио Катић Светислав. Додатне информације о програму можете наћи на адреси www.auzol.narod.ru.


ТнТ Ћирилица (152 KБ)
ТнТ Ћирилица је пресловљивач текста и интернет страница, укратко говорећи. Омогући ће вам да у три клика пресловите цео свој сајт, без потребе за накнадним исправкама. Поред великог броја опција које ће вам процес пресловљавање олакшати и убрзати, програм карактерише и изузетна брзина рада. Аутор програма Немања Тодић. Потребно да имате инсталиран NET framework верзије 2.0. Додатне информације о програму можете наћи на адреси www.todicsoft.com.


Rohos Logon Key (2.44 MБ)
Заштите Ваш рачунар са правим хардверским кључем. Да ли сте се икада питали, да ли има нешто сигурно попут лозинке која је дугачка 20так карактера. На жалост, морамо да Вас разочарамо, јер ово што следи није једнако сигурно већ и много сигурније!!! Превод програма Немања Брачко. Додатне информације о програму можете наћи на адреси www.rohos.com.


PhotoScape (16.52 MБ)
Изузетан програм за обраду фотографија са могућностима промене величине, боје, дописивање текста, прављење анимираних гифова... Превод програма Иван Старчевић. Додатне информације о програму можете наћи на адреси www.photoscape.org.


PicPick (3.33 MБ)
Програмчић за снимање садржаја екрана. У својим могућностима има осам различитих модова снимања екрана... Превод програма Иван Старчевић. Додатне информације о програму можете наћи на адреси www.picpick.wiziple.net.


Lingoes 2.6.3 (9.07 MБ)
Програм служи за превођење текста са више од 23 језика на наш словенски језик. Имате могућност коришћена више олине речника за превођење. Превод програма Иван Старчевић. Додатне информације о програму можете наћи на адреси www.lingoes.net.


WinMerge 2.12.4 (3.06 MБ)
Сјајан програм који вам може послужити за самостално превођење текста или проверу разлика у текстуалним документима... Превод програма Иван Старчевић. Додатне информације о програму можете наћи на адреси www.winmerge.org.

Capture .NET 10.8 (673 КБ)
Програм који је у основи јако прост календар и часовник, а који у свом саставу има бројне друге програмчиће који ће вам бити од користи од којих су неки: уређивач слика, усликавање екрана, конвертер, лењир... Превод програма Иван Старчевић. Додатне информације о програму можете наћи на адреси www.fishcodelib.com/Capture.htm.


Notepad++ 5.7 (3.88 MБ)
Најбољи уређивач текстуалних фајлова, хтмл, пхп страна. Добар део хтмл кода овог сајта је урађен баш у овом програму. Ћирилични превод програма Иван Старчевић. Додатне информације о програму можете наћи на адреси www.notepad-plus-plus.org.


Rapid Typing Tutor (5.6 MБ)
RapidTyping је осмишљен тако да учи децу и одрасле да користе тастатуру свог рачунара ефикасније него икад. Учење куцања може бити лако и забавно! Ћирилични превод програма Иван Старчевић. Додатне информације о програму можете наћи на адреси www.rapidtyping.com.


Jaangle (пре Teen Spirit) (2,25 MБ)
Jaangle (пре Teen Spirit) је бесплатан музички плејер и организатор. Ћирилични превод програма Иван Старчевић. Додатне информације о програму можете наћи на адреси www.jaangle.com.


mp3DirectCut (222 KБ)
mp3DirectCut је брз и обиман Аудио Едитор и снимач за компресовани мп3. Директно можете да исечете, копирате, налепите или да промените јачину звука, без потребе да декомпресију датотека у аудио. Ћирилични превод програма Иван Старчевић. Додатне информације о програму можете наћи на адреси www.mpesch3.de1.cc/mp3dc.html.


Rasterbator (594 KБ)
Сјајан програм који вам омогућава да направите огрман постер од обичне фотографије. Програм ће припремити ПДФ документ који ће садржати постер припремљен по странама, тако да га можете одштампати на неком А4 штампачу и онда делове залепити у једну целину. Ћирилични превод програма Иван Старчевић. Додатне информације о програму можете наћи на адреси www.arje.net/rasterbator.


Driver Magician (3.76 MБ)
Driver Magician нуди професионално решење за драјвере уређаја, прављење резервних копија, рестаурација, ажурирање и уклањање у оперативном систему Виндовс. Он идентификује све хардвере у систему и проналази драјвере за њих. Ћирилични превод програма Иван Старчевић. Додатне информације о програму можете наћи на адреси www.drivermagician.com.


Free Download Manager (6.71 MБ)
Free Download Manager, сам назив говори да се ради о бесплатном програму за преузимање датотека са интернета. Ћирилични превод програма Иван Старчевић. Додатне информације о програму можете наћи на адреси www.freedownloadmanager.org.


Student DOG organizer (1.25 MБ)
Он пружа преглед над свим школским и не-школским активностима и постаје незаменљив помагач у животима активних људи. Студентски пас је бесплатан и дизајниран за коришћење у школи. Брз, прегледан и једноставан за употребу. Ћирилични превод програма Иван Старчевић, а латинични Радан Путник. Додатне информације о програму можете наћи на адреси www.islandsw.org.


Glary Utilities (8.27 MБ)
Glary Utilities је први бесплатан програм у овој области. Он нуди бројне моћности за једноставно коришћење системских алата и програма за поправљање, убрзавање, одржавање и заштититу вашег рачунара. Ћирилични превод програма Иван Старчевић, а латинични Горан Арсић - Арса. Додатне информације о програму можете наћи на адреси www.glaryutilities.com.


Scratch (33.03 MБ)
Scratch је програм намењен свим узрастима, а служи за прављење игрица, музике, интерактивних прича, уметничких дела... Након што направите неко дело можте га поделити са пријатељима директно са овог програма. Ћирилични превод програма Иван Старчевић. Додатне информације о програму можете наћи на адреси www.scratch.mit.edu.


FET (9.40 MБ)
FET је слободан програм отвореног кода за самостално прављење распореда за основне, средње школе или факултете. Ћирилични превод програма Иван Старчевић и Радан Путник. Додатне информације о програму можете наћи на адреси www.lalescu.ro/liviu/fet/.


EssentialPIM (6.08 MБ)
EssentialPIM је програм за управљање личним информацијама који вам омогућава да задржите све своје податке у електронској форми. Све ваше састанке, задатке, белешке, контакте, лозинке и е-поруке се чувају у графички кориснички интерфејсу у лако приступачаном облику. Ћирилични превод програма Иван Старчевић. Додатне информације о програму можете наћи на адреси www.essentialpim.com.


<<< Предходна страница
Kњига Гостију
Дворци и летњиковци Војводине


Copyright © Mарко Радојевић

Врбас 2004-2022. Сва права задржана.